Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Garauši, atpūtas bāze

Garauši, atpūtas bāze

Vecbordzēni, Viskāļi, Kokneses pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 26567971
Juridiskais nosaukums : Z/S Vecbordzēni
Reģistrācijas numurs : 55401020261
Juridiskā adrese : "Vecbodzēni", Kokneses novads, Kokneses pagasts, LV-5113
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Atrodamies pie paša Lobes ezera gandrīz vai Latvijas centrā. Piedāvājam 5 ha platībā - vietas atpūtai no pilsētas mūriem - klusā, svaigā, neskartā lauku vidē. Iznomājam 15 dažādas laivas makšķerēšanai un izklaidei, kā arī, tirgojam makšķerēšanas licences. Ir apgaismotas telšu un ugunskura vietas. Ir iespējama nakšņošana divās 4+3 vietīgās angļu stila mājiņās, ar ūdeni, virtuvi, plīti, gāzi, dušu, tualeti, radio. Auto novietne. Ir dažādas sporta un spēļu aktivitātes.

Ir iespējama nakšņošana dažāda lieluma un dažādām cenām, namiņos. Ar daļējām un pilnīgām labierīcībām. Diennaktī 10-20 EUR no 1 cilvēka.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAngļu tipa mājiņas (Naktsmītnes)10 - 20 € Skatīt vairāk   Telšu vietas5 € Skatīt vairāk      Telšu/Guļammaisu noma (Telšu noma) Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Peldvietas1.5 - 3 € Skatīt vairāk   Laivu noma, īre10 - 16 € Skatīt vairāk   No laipas (Makšķerēšana)3 € Skatīt vairāk   Ugunskura vietas (Piknika vietas)5 € Skatīt vairāk   Atpūta pie Lobes ezera (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairākViesībām (Atpūtas un izklaides vietas)    Viesību telts, galdu noma (Telšu noma) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 120936
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1037958


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri